Tervetuloa satamahotelliin!

Ajankohtaista

Mathildan Marina
SATAMA • HOTELLI • RAVINTOLA • SAUNA • MATKAPARKKI

VIETÄ UNOHTUMATON LOMA MERELLISESSÄ RUUKKIMILJÖÖSSÄ

Vierasvenesatama Salossa
N60°13,3'  E22°54,1'

 

Mathildan Marinan aukioloajat 
 

Vapusta lähtien Marina on avoinna joka päivä syyskuun loppuun saakka!
 

TOUKO-KESÄ AUKIOLOAJAT

1.5.-19.6.

ma-to 11-20

pe-la 11-22

su 11-20

(keittiö sulkee tunti aiemmin)


 

JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT

• to 20.6. 11-22

• pe 21.6. 8:30*-24(02)

• la 22.6. 8:30*-22(24)

   - *aamupala 8:30-10:30

   - keittiö avoinna 11-21

 

KESÄ-ELO AUKIOLOAJAT

23.6.-18.8.

• AVOINNA JOKA PÄIVÄ 8:30-22

   - aamupala 8:30-10:30

   - keittiö 11-21                     

 

Marina on avoinna ympäri vuoden, talven yli Marina on avoinna viikonloppuisin ja tilauksesta ryhmille!       

 

 

RUUKKIKYLÄN VIERASVENESATAMA 

Mathildan Marinan täyden palvelun iloinen satama kutsuu viettämään laatuaikaa Koillisväylän varrelle!

 

Mathildan Marina sijaitsee Mathildedalin historiallisessa ruukkikylässä, aivan Teijon kansallispuiston kyljessä, Salon eteläosassa.

 

Reippailu kansallispuiston lukuisilla reiteillä, golfkierros täyspitkällä kentällä, unohtumaton kalastusreissu oppaan kanssa, kuuma rantalentopallokisa tai laiturijooga kesäaamun sarastaessa. Nämä kaikki ja paljon muuta voit kokea leppoisan upeassa Mathildedalissa!

 

Mathildan Marinassa olet keskellä eläväisen ruukkikylän palveluita ja tapahtumia. Marinan satamahotellin monipuoliset palvelut tarjoavat hetken rentoutumiselle, poissa arjen kiireistä.

 

Kuuden huoneen hotelli, vuoden ympäri palveleva ravintola ja tilaussaunaosasto luovat pohjan upealle matkailuelämykselle.

 


Tervetuloa iloiseen satamaan!

 

 

Hotelli-, pöytä- ja saunavaraukset: 

02 2502 432 

info@mathildanmarina.fi

 

Hotellihuoneet voi varata myös netissä:
 

HOTELLIVARAUSLINKKI »

SATAMA

Täyden palvelun satamassa rantaudut mukavasti lähelle palveluita. 300 paikan satamasta löytyy runsaasti tilaa kausipaikkalaisille ja vierasveneilijöille sekä isommillekin veneille. Vierasvenesatamassa yöpyjille on tarjolla laiturivesi- ja sähkö, vessat ja suihkut, septintyhjennys ja roskahuolto. Satamasta löytyvät myös bensa-asema ja veneliuska. SATAMA »

 

HOTELLI

Modernin tyylikäs kuuden huoneen satamahotelli tarjoaa mukavat puitteet lomailuun yksin tai porukalla. Valoisissa huoneissa on omat suihkuhuoneet ja vessat sekä minibaarit, televisiot ja ilmainen WiFi. Ravintolan aamupala kuuluu huonehintoihin. HOTELLI »

 

RAVINTOLA

Ravintolasalista ja terasseilta on huikea näköala vuodenaikojen vaihtelevasti värittämään satamaan ja merelle. Ruokalistan herkullisten annosten valmistamiseen käytetään lähituotettuja raaka-aineita. Kesän sesonkiaikaan ravintolassa voi nauttia herkullisesta aamupalatarjoilusta. Kahvilasta ja puodista saa myös erikoiskahvit ja pientä syötävää mukaan otettavaksi. RAVINTOLA »

 

SAUNAT

Tilava saunaosasto kutsuu kuumiin tunnelmiin kahden tilaussaunan, ison terassin ja ulkoporealtaan voimin. Viihtyisä saunalounge on oivallinen tila myös kokousten ja pienten juhlien pitämiseen. Suosittu ja tehokas saunajooga on tilattavissa ryhmille. SAUNAT »

 

MATKAPARKKI

Marinan rannassa hulppealla merinäköalalla on matkaparkkialue 12 matka-autolle. Paikkamaksuun kuuluvat sähkö, suihkut, vessat, kemssan tyhjennys sekä roskahuolto. SATAMA »

 

URHEILU

Niveliin liikettä saa Marinan rantalentopallokentällä ja ulkokuntosalissa, jotka ovat asiakkaille maksuttomia. Kesäisin satamassa notkistutaan Hoitola Kukkuvillan luotsaaman laiturijoogan parissa. Kylän aurinkoinen uimaranta on vain kivenheiton päässä satamasta. AKTIVITEETIT »

 

TAPAHTUMAT

Satamassa järjestetään vuoden mittaan erilaisia tapahtumia kuten mm. perinteikkäät veneilykauden avajaiset ja venetsialaiset. Musiikillisen annin satamaan tuo Marinalivet! Vaihtuvat artistit loihtivat musiikkielämyksiä sataman asiakkaille vuoden ympäri. AJANKOHTAISTA »  

 

Ota yhteyttä »

 

Halutessasi voit arvostella Mathildan Marinan Googlessa.

ARVOSTELU »