JULIAN SALAISUUS -laituripakopeli

Uskallatko selvittää nuoren Julian salaisuuden?

kesto: 1,5–2 tuntia

Maanantaina aamuyöllä koko Varsinais-Suomea riepotellut myrsky jäi pelättyä pienemmäksi. Eniten vahinkoa syntyi saaristossa ja lounaisilla merialueilla, joissa tuuli yltyi jopa myrskylukemiin. Hirmumyrskypuuskan raja 33 m/s ylitettiin muun muassa Mathildedalissa.

Itä-Suomesta kotoisin oleva Julia Laine, 32, nähtiin viimeksi sunnuntaina klo 22 Mathildedalin satamassa laiturilla, jonne hän myrskystä piittaamatta pystytti telttansa.

Hän oli sonnustautunut tummiin ulkoiluvaatteisiin, ja hänellä oli mukanaan sininen rinkka. Laineen puhelin on sammunut, eikä häneen ole saatu yhteyttä. Hänestä ei ole tehty varmoja havaintoja sunnuntai-illan jälkeen. Tutkinnanjohtajan mukaan yksin liikkeellä ollut nainen oli saapunut kylään viikkoa aiemmin tutkiakseen paikan historiaa.

Mathildan Marinan henkilökunta on tehnyt katoamisilmoituksen poliisille ja kutsunut myös teidät apuun. Kaikki tieto ei kuitenkaan ole turvallista…

Tehtävänä on ratkaista annetut tehtävät ja selvittää nuoren Julian katoamiseen littyvä arvoitus.

Peli sopii hyvin kaveriporukoille, työyhteisöille ja perheille.

Varusteet: säänmukainen ulkoiluvaatetus ja laiturille soveltuvat jalkineet
Pelin kokonaiskesto: 1,5–2 tuntia

Hinta:
3 hlö 46 €/hlö
4 hlö 41 €/hlö
5–8 hlö 39 €/hlö
Hinta sisältää alkumaljan Mathildan Marinassa, ohjatun pelin ja diplomin.
Pakopeli on mahdollista toteuttaa myös isommille ryhmille - kysy lisää!

Ohjaajana toimii laituripakopelin kehittäjä Sanna Katajainen/Nuorcamino.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 48 tuntia ennen peliä. Tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme peruutusmaksun 50 €. Paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme täyden hinnan varatusta pelistä.