Ravintola - Mathildan Marina

VAPPUBRUNSSI ma 1.5. klo 11-15
hinta 26,50 euroa (lapset 3-12v. puoleen hintaan ja alle 3v. veloituksetta)
Pöytävaraukset: info@mathildanmarina.fi, p. 02 2502 432

ALKURUOKAPÖYTÄ
herukka- ja sinappisilli
valkosipulisilakka
graavilohi
raputäytetyt kananmunat
aurajuustotäytetyt tuulihatut
peruna- ja vihersalaatti
kylmäsavulohimousse
tomaatti-basilikalihapullat
vönersalaatti
paahtopaistia ja hilloa
savukalaa
minikurkkuja

PÄÄRUOKAPÖYTÄ
paahdettua possunkylkeä ja haudutettua sipulia
makkaralajitelma
persiljavoiperunat
paahdetut uunijuurekset
kyläleipurin leipää ja voita

JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
kahvi/tee
minimunkit
juustovalikoima
sitruunamousse

ÄITIENPÄIVÄBUFFET su 13.5. 
kattaukset klo 11, 13 ja 15.30

Tutustu buffaan!
Hinta 34,50 euroa (lapset 3-12v. hintaan 15€ ja alle 3v. veloituksetta)

Pöytävaraukset: info@mathildanmarina.fi, p. 02 2502 432

Vapusta alkaen ihan koko kesän tarjolla

  • ma-pe buffetlounas klo 11-15 hintaan 9,80 €
  • la-su saaristolaisbrunssi klo 11-15 hintaan 19,70 €
  • Huom! Vegaanibuffet tarjolla la-iltaisin 30.6.-28.7.

Tutustu kesän ruokalistaamme täällä. Listan herkut ovat tarjolla vapusta alkaen joka päivä!
Tervetuloa herkuttelemaan!

Saaristolaisbrunssi on tarjolla viikonloppuisin klo 11-15 (hinta: aikuiset 19,70€, alle 12-vuotiaat 9,50€). Brunssi marssittaa lautaselle kotimaista, paikallista ja erityisruokavaliot huomioivaa syötävää.

Meillä on myös A-oikeudet ja mainio valikoima juomia.

Ruokamme ovat paikallisuuden ja kotimaisuuden ylistystä. Käytämme annoksissa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita (kalaa, lihaa, kasviksia) - mahdollisuuksien sekä saatavuuden mukaan jopa paikallisia eli joko salonseutulaisia tai varsinaissuomalaisia. Valmistamme lähes kaikki ruokavaihtoehdot gluteenittomina ja laktoosittomina.

Kaikki annoksessa käytettävät raaka-aineet ovat lähiseudulta: kalat tulevat paikallisilta kalastajilta salolaisen Aspin kalaliikkeen kautta tai suoraan KalaTovin ammattikalastaja Ville Toivoselta, perunat Kaitalan tilalta Kemiönsaarelta, kananmunat Kyheröisen Kanalasta Marttilasta sekä tomaatit, kurkut ja tillit Vaanelan Puutarhalta Perniöstä.

Mathildedalin Kyläleipurin ja Mathildan Marinan omien kokkien leipomat herkulliset leivät leivotaan mm. Kemiön Myllyn jauhoista. Mathildedalin Kyläpanimon käsityöläisoluet täydentävät aterioilla kokonaisuuden.

Pöytävaraukset ja lisätiedot:

p. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi

Kysy meiltä myös tarjousta juhlien, kokousten ja illanviettojen tarjoiluista. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!