Ravintola - Mathildan Marina

LOUNASBUFFET alkukeittoineen, salaattipöytineen, kasvisruokavaihtoehtoineen ja jälkiruokineen (hinta 9,80 euroa) tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15.

LOUNAS 19.-23.6.

Maanantai    broileria bearnaisekastikkeessa
Tiistai           chili con carne
Keskiviikko    silakkapihvit
Torstai           haudutettua possunniskaa, aurajuustokastiketta
Perjantai       karjalanpaistia, uusia perunoita Kaitalan tilalta vastarannalta
Pidätämme oikeuden lounaslistan muutoksiin.

Juhannusaattona ruokalistan herkut ulottuvillasi klo 11-22.

Monipuolinen ja maukas SAARISTOLAISBRUNSSI tarjolla viikonloppuisin klo 11-15 hintaan 18 euroa (alle 12-vuotiaat 9 euroa ja alle 4-vuotiaat maksutta). Saaristolaisbrunssi marssittaa lautaselle kotimaista, paikallista ja erityisruokavaliot huomioivaa syötävää.
Ruokaisa iltabuffet hintaan 20 euroa tarjolla juhannuspäivästä alkaen joka päivä klo 17-21.

Tutustu uusittuun ruokalistaamme
Meillä on myös A-oikeudet ja mainio valikoima juomia.

Ruokamme ovat paikallisuuden ja kotimaisuuden ylistystä. Käytämme annoksissa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita (kalaa, lihaa, kasviksia) - mahdollisuuksien sekä saatavuuden mukaan jopa paikallisia eli joko salonseutulaisia tai varsinaissuomalaisia. Valmistamme lähes kaikki ruokavaihtoehdot gluteenittomina ja laktoosittomina.

Kaikki annoksessa käytettävät raaka-aineet ovat lähiseudulta: kalat tulevat paikallisilta kalastajilta salolaisen Aspin kalaliikkeen kautta tai suoraan KalaTovin ammattikalastaja Ville Toivoselta, perunat Kaitalan tilalta Kemiönsaarelta, kananmunat Kyheröisen Kanalasta Marttilasta sekä tomaatit, kurkut ja tillit Vaanelan Puutarhalta Perniöstä.

Mathildedalin Kyläleipurin ja Mathildan Marinan omien kokkien leipomat herkulliset leivät leivotaan mm. Kemiön Myllyn jauhoista. Mathildedalin Kyläpanimon käsityöläisoluet täydentävät aterioilla kokonaisuuden.

Pöytävaraukset ja lisätiedot:

p. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi

Kysy meiltä myös tarjousta juhlien, kokousten ja illanviettojen tarjoiluista. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!