Ravintola - Mathildan Marina

LOUNASBUFFET alkukeittoineen, salaattipöytineen, kasvisruokavaihtoehtoineen ja jälkiruokineen tarjolla syyskuun loppuun asti maanantaista perjantaihin klo 11-15.

Lounaan hintaan 9,80 euroa (4-12-vuotiaat lapset 6,80 euroa) kuuluu myös alkukeitto, runsas salaattipöytä, kyläleipurin leipää, kahvi/tee ja jälkiruokaherkku. Kysy kassalla kasvisruokavaihtoehtoa.

Keittiömme on avoinna su-to klo 19 ja pe-la klo 21 asti.

​Tutustu ruokalistaamme täällä.

TUTUSTU OKTOBERFESTIN JA PIKKUJOULUN HERKUTTELUEHDOTUKSIIN!

Saaristolaisbrunssi tarjolla viikonloppuisin klo 11-15 (hinta: aikuiset 18€, alle 12-vuotiaat 9€, alle 4-vuotiaat maksutta). Brunssi marssittaa lautaselle kotimaista, paikallista ja erityisruokavaliot huomioivaa syötävää.

Meillä on myös A-oikeudet ja mainio valikoima juomia.

Ruokamme ovat paikallisuuden ja kotimaisuuden ylistystä. Käytämme annoksissa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita (kalaa, lihaa, kasviksia) - mahdollisuuksien sekä saatavuuden mukaan jopa paikallisia eli joko salonseutulaisia tai varsinaissuomalaisia. Valmistamme lähes kaikki ruokavaihtoehdot gluteenittomina ja laktoosittomina.

Kaikki annoksessa käytettävät raaka-aineet ovat lähiseudulta: kalat tulevat paikallisilta kalastajilta salolaisen Aspin kalaliikkeen kautta tai suoraan KalaTovin ammattikalastaja Ville Toivoselta, perunat Kaitalan tilalta Kemiönsaarelta, kananmunat Kyheröisen Kanalasta Marttilasta sekä tomaatit, kurkut ja tillit Vaanelan Puutarhalta Perniöstä.

Mathildedalin Kyläleipurin ja Mathildan Marinan omien kokkien leipomat herkulliset leivät leivotaan mm. Kemiön Myllyn jauhoista. Mathildedalin Kyläpanimon käsityöläisoluet täydentävät aterioilla kokonaisuuden.

Pöytävaraukset ja lisätiedot:

p. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi

Kysy meiltä myös tarjousta juhlien, kokousten ja illanviettojen tarjoiluista. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!