Ravintola - Mathildan Marina

Saaristolaisbrunssi on tarjolla viikonloppuisin klo 11-15 (hinta: aikuiset 18€, alle 12-vuotiaat 9€, alle 3-vuotiaat maksutta, Huom! brunssin hinta helmikuusta 2018 alkaen: aikuiset 19,70€, alle 12-vuotiaat 9,50€). Brunssi marssittaa lautaselle kotimaista, paikallista ja erityisruokavaliot huomioivaa syötävää.

Keittiömme on avoinna la klo 11-21 ja su klo 11-17.

​Tutustu ruokalistaamme täällä.

Meillä on myös A-oikeudet ja mainio valikoima juomia.

Ruokamme ovat paikallisuuden ja kotimaisuuden ylistystä. Käytämme annoksissa ainoastaan kotimaisia raaka-aineita (kalaa, lihaa, kasviksia) - mahdollisuuksien sekä saatavuuden mukaan jopa paikallisia eli joko salonseutulaisia tai varsinaissuomalaisia. Valmistamme lähes kaikki ruokavaihtoehdot gluteenittomina ja laktoosittomina.

Kaikki annoksessa käytettävät raaka-aineet ovat lähiseudulta: kalat tulevat paikallisilta kalastajilta salolaisen Aspin kalaliikkeen kautta tai suoraan KalaTovin ammattikalastaja Ville Toivoselta, perunat Kaitalan tilalta Kemiönsaarelta, kananmunat Kyheröisen Kanalasta Marttilasta sekä tomaatit, kurkut ja tillit Vaanelan Puutarhalta Perniöstä.

Mathildedalin Kyläleipurin ja Mathildan Marinan omien kokkien leipomat herkulliset leivät leivotaan mm. Kemiön Myllyn jauhoista. Mathildedalin Kyläpanimon käsityöläisoluet täydentävät aterioilla kokonaisuuden.

Pöytävaraukset ja lisätiedot:

p. 02 250 2432
info@mathildanmarina.fi

Kysy meiltä myös tarjousta juhlien, kokousten ja illanviettojen tarjoiluista. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti!